Izuzetna investicija!

Na bajkovitoj lokaciji, u oazi crnogorične šume i voćnjaka, samo 50 km od Sarajeva nalazi se šest luksuzno uređenih apartmana/vila kao i šest planinskih kuća/bungalova vrhunske kvalitete gradnje za koju su korišteni moderni materijali završne obrade. Svaki od apartmana/vila, kao i planinskih kućica/bungalova posjeduje urbanističku, građevinsku i upotrebnu dozvolu, priključak struje i vode, grijanje, videonadzor, wi-fi, digitalnu TV, poseban ulaz, parking mjesto. 
 

No, to još nije sve!

 
Svi vi koji postanete vlasnik jedne od ovih 12 nekretnina imate potpun pristup svim sadržajima koje nudi Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići. Budući da su smješteni na nadmorskoj visini od 950 metara u borovoj šumi i uređenoj prirodi, ovi objekti nude savršen odmor i ljeti i zimi te su idealni za sve one koji sanjaju o tome da se opuste u miru i tišini. 
 
A da se radi o kvalitetnoj investiciji, potvrđuje i mogućnost iznajmljivanja ovih objekata. Povrat uloženog novca je iznad evropskog prosjeka, i nevjerojatnih 50% brži od kupovine stana u glavnom gradu BiH! Potpisom ugovora sa Centrom Ajdinovići dobijate mogućnost korištenja svih sadržaja četiri sedmice u toku jedne godine sa mogućnošću potpisivanja ugovora na minimalno jednu godinu ili pet.
Za sve informacije o nekretninama, sadržaju Centra, ali i detaljima i iznosima povrata možete se obratiti agentima agencije Stanpromet koja ima ekskluzivno pravo prodaje naših objekata:
 
- Hadis Kadić 062/830-830 ili 
 
New item

Luksuzni Apartman

Postanite ponosni vlasnik luksuznog apartmana. Parcela zemljišta na kojoj se nalazi apartman iznosi: ccc 300 - 600 m2 Površina jednog apartmana iznosi: bruto = 156 m2 , a neto = 111,60 m2 Vlasništvo 1/1
New item

Moderna interijer

Ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju kroz brzi povrat uloženih sredstava jer vlasnici imaju mogućnost kratkoročnog najma kroz infrastrukturu kompleksa.
New item

Planinske kuće

• Površina jedne planinske kuće iznosi : 56,00 m2 • Vlasništvo 1/1
New item

Topao interijer planinske kuće

Planinska kuća koja nudi savršen odmor i ljeti i zimi nalazi se tačno u sportsko – rekreativnom centru Ajdinovići. Postanite ponosni vlasnik predivne kuće za odmor na nadmorskoj visini od 950 m u divnoj borovoj šumi i prekrasno uređenoj prirodi.

REZERVACIJA

Provjerite dostupnost slobodnih mjesta i rezervišite sobu, apartman, jednodnevni ili vikend aranžman u SRCA!

Hotel

24-satni ALL INCLUSIVE boravak u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići SA VEČEROM I NOĆENJEM

Navedena cijena se odnosi na boravak od samo jedne noći. Za dva ili više noćenja nudimo posebne pakete i povoljnije cijene. 

149,00 KM 

za jednu noć po osobi

Kontaktirajte nas na mailove: 

info@srca.ba

Ili na besplatni telefon: 080 02 22 29

Jednodnevni

Cjelodnevni boravak u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići UZ ALL INCLUSIVE USLUGU

Od 19. septembra 2022. godine, Sportsko - rekreativni centar ukinuo je individualne dnevne posjete i dnevne karte. 

Nakon navedenog datuma gosti neće više imati mogućnost jednodnevne posjete osim ako je riječ o grupnim posjetama (minimalno 20 osoba) koje moraju biti blagovremeno najavljene

Kontaktirajte nas na mail: 

info@srca.ba

Ili na besplatni telefon: 080 02 22 29

Izleti

ORGANIZOVANI IZLET, TEAM BUILDING, SEMINARI, PROSLAVE, SPORTSKE PRIPREME/IGRE

Organizacija posebnih događaja, proslava, grupnih izleta, sportske pripreme, škola u prirodi, team building...sve po potrebi gosta

Cijena na upit

po osobi

Kontaktirajte nas na mailove: 

prodaja@srca.ba

Ili na besplatni telefon: 080 02 22 29

Politika otkazivanja rezervacije

Politika otkazivanja rezervacije

Svaka rezervacija se potvrđuje uplatom avansa. U slučaju otkazivanja rezervacije povrat novca je moguće ostvariti po principu:

Otkazivanje do 15 dana prije - 

100 % povrat novca

Otkazivanje unutar 10-15 dana prije - 

50 % povrat novca

Otkazivanje unutar 7-10 dana prije - 

30 % povrat novca

Otkazivanje unutar 7 dana prije - 

Nema povrata novca