fbpx

TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Motivacija - saradnja - bez stresa - timski rad - izgradnja prijateljstva
New item

Sastavni dio uspješnog poslovanja savremenih kompanija je i tzv. team building. Ovim aktivnostima, kroz rad i igru, jača se timski duh, organizacione sposobnosti i uči se kako što lakše rješiti svakodnevne poslovne aktivnosti ako i probleme. Sa nama imate priliku da provedete nezaboravan dan u prirodi, daleko od svakodnevnih stresnih obaveza i poslovnog okruženja.

Aktivnosti koje vam nudimo su različite što možete vidjeti u nastavku te izabrati koje želite da realizujete sa Animatorskim Timom SRCA. Od onih koje traže visok stepen individualizma i imaju dozu umjetnosti u sebi do adrenalinskih dešavanja i kolektivnog duha i saradnje.

 Nudimo vam potpunu poslovnu uslugu, od savjetovanja i kreativnog koncepta, preko odabira smještaja i zabave, do organizacije transfera i team building događaja.

 Naše aktivnosti su usmjerene na druženje i što veću međusobnu povezanost između radnih kolega.

 JUTARNJI AEROBIK

 Gotovo svaki put kada odlučimo promijeniti neke stvari u životu i živjeti zdravije, jedna od odluka je i početi vježbati. Mogućnosti su raznovrsne, od grupnih do individualnih treninga . U našem Centru svako jutro imate priliku vježbati aerobik sa našim animatoricama.

SEPARATION ANXIETY - ( Separacija dugmića na osnovu boja)

Aktivnost se izvodi tako što se igračima podijele isti broj čaša koliko imamo i boja dugmića . Cilj igre jeste da za jednu minutu razdvoje dugmiće po bojama u čaše . Aktivnost se izvodi jednom rukom. Prvi igrač koji ubaci sve boje u čaše je pobjednik .

 JINGLE IN THE TRUNK

 Aktivnost se izvodi tako što igrači dobiju pojas koji trebaju staviti oko sebe. Na donjem dijelu leđa uz pojas je zalijepljena kutija u kojoj se nalaze ping - pong loptice . Cilj igre je da igrači treskanjem i vrteći se izbace sve loptice iz kutije. Igrač koji prvi izbaci sve loptice je pobjednik.

SWITCHEROO

Aktivnost se izvodi tako što igrač dobija tacnu na kojoj se nalaze žute i bijele ping-pong loptice . Cilj igre je da puhanjem u loptice razdvojiš bijele i žute u praznu tacnu koja se nalazi do tacne sa lopticama. Igrač koji prvi razdvoji loptice je pobjednik.

CUPPACCINO

 Aktivnost se izvodi tako što učesnici imaju zadatak da na određenoj udaljenosti ubace ping – pong lopticu u čašu . Učesnik koji ubaci sve loptce je pobjednik.

New item

PHOTO HUNT

Cilj ove igre je testiranje i razvijanje strateškog planiranja, takmičarskog duha, osjećaja za timski rad, sinhronizacije u timu, orjentacije, sposopnosti opažanja i odlična zabava. Aktivnost se izvodi tako što se učesnici podijele u timove. Animator podijeli svakoj grupi fotografije sa lokacijama ili objektima koje timovi moraju pronaći, te se zajedno uslikati izvršavajući zadatak koji pronađu na lokaciji. Tim koji najprije završi zadatke na svim lokacijama je pobjednički tim.

SCAVAGE HUNT

Cilj ove igre je testiranje i razvijanje strateškog planiranja, sposobnosti opažanja, takmičarskog duha, lokičkog razmišljanja, osjećaja za timski rad, sinhronizacije u timu i zabava. Učesnici se podijele u timove. Svaki tim dobije veliki spisak predmeta koji su sakriveni u objektu i van njega. Učesnici trebaju slikati svaki pronađeni predmet i vratiti ga nazad. Tim koji najprije pronađe sve predmete je pobjednički tim.

TREASURE HUNT

Cilj ove igre je testiranje i razvijanje strateškog planiranja, logičkog razmišljanja, takmičarskog duha, osjećaja za timski rad, sinhronizacije u timu, orjentacije, sposopnosti opažanja, zabava i naravno najprije stići do blaga. Učesnici se podijele u timove. Na različitim lokacijama se nalaze ceduljice sa zagonetkama ili slikama koje timovi moraju odgonenuti kako bi pronašli narednu lokaciju. Na posljenjoj lokaciji nalazi se „blago“, odnosno nagrada za pobjednički tim.

KARAOKE PARTY

Cilj ove muzičke aktivnosti aktivnosti je prije svega zabava, opuštanje, druženje i naposlijetku testiranje svojih glasovnih sposobnosti.

STACK ATTACK

Učesnici dobijaju isti broj plastičnih čaša i tanjira , cilj igre je uspješno napraviti kulu od čaša i tanjira za jednu minutu . Učesnik koji prvi napravi kulu je pobjednik.

BALLOON AND GLASS

Aktivnost se izvodi tako što učesnici dobiju isti broj plastičnih čaša na stolu, cilj igre je da ispuhivanjem balona oduvaju sve čaše sa stola. Učesnik koji za minutu oduva sve čaše je pobjednik.

QUIZ TIME

Cilj ove aktivnosti je bolje međusobno upoznavanje, provjera i sticanje znanja u raznim oblastima, prijateljsko takmičenje i jačanje timskog rada. Učesnici se podijele u timove i tokom kviza odgovaraju na pitanja iz različitih oblasti na princip: ko prvi tačno odgovara dobija poen. Pitanja se odnose na različite oblasti, a pobjednička ekipa je ekipa sa najvećim brojem bodova. Pobjednička ekipa osvaja nagradu.

New item

SPORTSKI TURNIRI

Cilj ovih aktivnosti je buđenje i jačanje timskog duha, testiranje i razvoj fizičkih i sportskih sposobnosti, prijateljsko takmičenje i druženje. Učesnici igraju u timovima. Moguće održavanje turnira u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, kao i turnira u zabavnim verzijama ovih sportova.

IGRE BEZ GRANICA

Igre bez granica se igraju u timovima. Animator dodjeljuje šaljive i zabavne izazove u različitim oblastima koje uključuju upotrebu različitih psiho-fizičkih sposobnosti. Pobjenička ekipa je ekipa sa najvećim brojem bodova. 

Neke od igara su: vučenje konopca, trčanje u vrečama, trčanje ne 3 noge (2 osobe), nošenje jaja u kačici, skok u dalj i mnoge druge...

JEDAN DAN NA SELU

Cilj ove aktivnosti je druženje, timski rad, testiranje i jačanje snalažljivosti u novonastalim situacijama, te bolje međusobno upoznavanje i komunikacija. Učesnici se podijele u timove. Animator im dodjeljuje „seoske“ i šaljive zadatke koje trebaju uraditi. Učesnici će iskusiti kako to izgleda jedan dan na selu, a pobjednička ekipa je ekipa koja najprije izvrši sve svoje zadatke.

JOGA

Harmoniziranje tijela, psihe i duše je osnovna svrha joge. Putem nje se sjedinjuju ili povezuju energije. Ona pomaže u očuvanju zdravlja ljudskog tijela i spajanja tijela, uma i duha u jednu cjelinu. Joga uključuje veliku količinu različitih vježbi koje možete raditi i kod kuće prije posla ili drugih obaveza. Najteže je početi baviti se tjelesnom aktivnošću, no kada krenete s jogom, nećete moći prestati.

DODATNE AKTIVNOSTI UZ PRISUSTVO ADRENALINA:

QUADOVI

Volite aktivan odmor ? Istražite netaknutu prirodu koja okružuje naš Centar u uzbudljivoj vožnji kvadom i regenerišite um i tijelo na svježem planinskom zraku.

Priuštite sebi i svojoj ekipi adrenalinsku zabavu na pravom šumskom terenu sa najboljom opremom.

JAHANJE KONJA

Jahanje konja nudi odlično vježbanje za tijelo i um, fizički jačajući kardiovaskularni sistem i mentalno smanjenje stresa. U našem centru možete priuštiti jutarnje jahanje konja sa doručkom u prirodi.

Naša ponuda se bazira na principu ALL INCLUSIVE aranžmana:

Neograničena konzumacija hrane i pića

 • Doručak 08-10:30h / švedski stol: domaći uštipci/peciva, slani i slatni namazi, domaće suho meso, kuhane hrenovke, domaća kuhana jaja, kajgana, pura domaći sir, kajmak, mlijeko, domaći čaj...
 • Ručak 13:00-15:30h / švedski stol : miješano meso (junetina,piletina, kobasice, ćevapi, pljeskavice), razne pite (burek, sirnica, zeljanica, krompiruša), domaća bosanska jela/variva (grah, sarma, gulaš, punjene paprika, pileći paprikaš...), prilozi, sezonska salata, kolači
 • Večera 19-20:30h / švedski stol: čorbe, bosanska jela/variva, meso sa prilozima, riba sa krompir salatom, razne pite, tjestenine, sezonska salata, kolači...)
 • Topli napici i osvježavajuća pića (kafa, čaj, kakao, prirodni sokovi, gazirani sokovi)
 • Restoran Kod Amidže (u hotelu Centar)
 • Caffe Štala
 • Caffe bar Ajdinovići (u SPA centru)
 • Caffe bar Relax (ljetna bašta velikog bazena)
 • Caffe bar (kod dječjeg parka, ZOO vrta)

Sport i zabava

Sportske aktivnosti (uz obezbijeđene sportske rekvizite): 

 • Košarka
 • Odbojka na pijesku
 • Tenis
 • Nogomet / umjetna trava / veliki teren
 • Plivanje
 • Stolni tenis
 • Sportska dvorana – Novoizgrađeno *
 •  Team building aktivnosti – uz prethodnu najavu za dogovor sa animatorskim timom

 SPA centar – (bazen sa toplom vodom, jacuzzi, 2 saune finska i parna, ležaljke, tuševi, bar, pogled na bogato prirodno okruženje...)

 • Slana soba – Novo
 • Hladna soba – Novo
 • Tople klupe - Novo
 • Hidromasažni bazen
 •  Bazeni (otvoreni, veliki i mali, uz obezbijeđene ležaljke, suncobrane, skakaonicu)
 • Fitness centar (sa novom opremom i rekvizitima za rekreaciju i rehabilitaciju)
 •  Korištenje dječijeg zabavnog parka – uz mnoštvo sadržaja: tobogani, tuneli, drveni dvorci, konopci....
 • Korištenje dječije zatvorene igraonice
 • Trampolina, vozić na struju, vazdušni grad (tokom ljeta)
 • Obilazak najvećeg ZOO vrta u BiH (preko 300 domaćih životinja, koje djeca mogu hraniti, igrati se s njima i slikati)
 • Bosanski psi tornjaci, razne ptice, fazani, golubovi, paunovi, krave, volovi, koze, ovce, jarad, janjad, konji, magarad, guske, čurke, patke, koke, zečevi, košute, jeleni, mačke....
 • Jezero + prošireni ZOO (vukovi, medvjedica) – Novo
 • Jahanje konja za djecu (do 15.god) – besplatno
 • Život u prirodi - obilazak četinarske šume, šumskim putevima i stazama
 • Preko 400.000 m2 prostora našeg Centra za šetnju
 • Svjež zrak na oko 950 m n/v
 • Posebne rute uz pratnju vodića kroz četinarske šume po nišičkoj visoravni (za grupe)
 • Edukacija – prezentacija (uz najavu grupe, u dogovoru sa gostom): ishrana životinja, muženje krava i koza, prerada mlijeka u domaći sir i kajmak, kupljenja jaja... rad sa životinjama za opuštanje i doprinos zdravlju

Konferencijski prostor - korištenje sale za više namjena u hotelu SRCA (uz prethodnu najavu):

 • Velika sala - 90 stolica, projektor, flip chart

REZERVACIJA

Provjerite dostupnost slobodnih mjesta i rezervišite sobu, apartman, jednodnevni ili vikend aranžman u SRCA!

Hotel

24-satni ALL INCLUSIVE boravak u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići SA UKLJUČENOM HRANOM I PIĆEM

Smještaj sa četiri zvjezdice (Hotel Central, LUX apartman, bungalov) 

179,00 KM 

za jednu noć po osobi

Smještaj sa tri zvjezdice (Hotel Horizont, planinska kuća, depadans) 

129,00 KM 

za jednu noć po osobi

Kontaktirajte nas na mail: 

info@srca.ba

Ili na besplatni telefon: 080 02 22 29

Jednodnevni

Cjelodnevni boravak u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići UZ ALL INCLUSIVE USLUGU

Sportsko - rekreativni centar Ajdinovići nudi opciju dnevne posjete za individualne goste i organizovane grupe. Obavezna je prethodna provjera popunjenosti kapaciteta i rezervacija.

Usluga je na bazi all inclusive aranžmana i cijena dnevne karte iznosi 100 KM po osobi.

Za više informacija o dnevnoj ponudi, kontaktirajte nas putem maila:: 

info@srca.ba

Ili na besplatni telefon: 080 02 22 29

Izleti

ORGANIZOVANI IZLET, TEAM BUILDING, SEMINARI, PROSLAVE, SPORTSKE PRIPREME/IGRE

Organizacija posebnih događaja, proslava, grupnih izleta, sportske pripreme, škola u prirodi, team building...sve po potrebi gosta

Cijena na upit

po osobi

Kontaktirajte nas na mailove: 

prodaja@srca.ba

Ili na besplatni telefon: 080 02 22 29

Politika otkazivanja rezervacije

Politika otkazivanja rezervacije

Svaka rezervacija se potvrđuje uplatom avansa. U slučaju otkazivanja rezervacije povrat novca je moguće ostvariti po principu:

Otkazivanje do 15 dana prije - 

100 % povrat novca

Otkazivanje unutar 10-15 dana prije - 

50 % povrat novca

Otkazivanje unutar 7-10 dana prije - 

30 % povrat novca

Otkazivanje unutar 7 dana prije - 

Nema povrata novca