Otvorenje 29. 11. 2019.

 

 

Poštovani/e,

Zadovoljstvo nam je najaviti ponovno otvaranje Centra S.R.C.A koje će se desiti 29.novembra 2019 godine.

 

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti sporta i rekreacije, tako i u oblasti življenja i koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Želimo da Vam zahvalimo na podršci koju ste slali i koju nam šaljete i na nevjerovatnom broju poziva koji nam daju snagu i strpljenje da dostojanstveno odgovorimo, ili ne odgovaramo, na sve napade u prethodnih nekoliko mjeseci događaju prema našem Centru i svima nama koji živimo i radimo, te svakodnevno dajemo svoj maksimum kako bi svi zajedno ovdje uvijek uživali i vraćali se ponovo.

Od početka našeg rada, nastojimo da budemo dostojanstveni i da prave vrijednosti stavimo na prvo mjesto. Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje, su uvijek na prvom mjestu. S.R.C.A. je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 uposlenika.

Vođeni misijom i vizijom centra, svoja vrata otvaramo sa još bogatijom i profesionalnijom ponudom.

Sve informacije o našem Centru možete dobiti na www.srca.ba

DOBRO  DOŠLI

 Uprava  « S.R.C.A. »

OBAVEZNA NAJAVA

SRCA je Centar zatvorenog tipa, koji stoji na usluzi gostima isključivo uz blagovremenu najavu / rezervaciju. I pojedinci i grupe obavezni su najmanje 5 dana prije dolaska  izvršiti najavu ili rezervaciju!

0
0
0
s2smodern